tisdag 17 februari 2009

Det är såna här dagar jag ångrar att jag har hund,

minus 27 grader och det går väl bra med hunden, men jag fryser ju redan inomhus! *brr, hurv och ojsan* Blää för kyla! I morgon ska jag köra Hyndan till Umeå, hoppas det är mindre kallt då, annars lär vi få sitta kvar i Umeå hela natten.... *hoppas inte*

torsdag 12 februari 2009

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Jag har fått ett erbjudande om att illustrera i ett läromedelsprojekt en tidigare kollega ska starta. Men då jag är sjukskriven och inte vetat hur jag ska må när detta blir verklighet, om det blir verklighet, har jag bara inväntat svar från tjejerna jag ska jobba med. Idag fick jag besked, projektet blir av, vi ska ska göra det och jag ska jobba deltid som illustratör fr o m i mitten av mars om inte Gud dör och jag med. :) Gissa hur fruktansvärt roligt det känns?

Nu har jag tid att läka ut min lunginflammation och ställa om familjen till att mamma ska börja arbeta igen. Sköta mig själv och arbeta i min egen takt, gissa hur lycklig jag är? *joddlar om jag kunde*

måndag 2 februari 2009

Hejhej..

Ligger sjuk i nåt underligt. Kan knappt andas och är slut som en urvriden trasa. Har hunnit in på lassa ett par ggr och kollat upp ev. lungemboli (propp) men det var det visst inte.

Ninnibeth, vad säger du? Har jag glömt det? *skäms så öronen trillar av* Detta måste jag ta tag i så fort jag blir frisk. Gud, ni måste tro att jag helt wacko! *vill kräkas* Återkommer när orken kommer tillbaka, men jag kan berätta, frösäsongen har tagit fart! Hittat en hel del frön som var kvar sedan förra året och sedan Adam var länsman. Har till dags dato satt:

Fjällvallmo
Riddarsporre 'Rose future'
Backnejlika
Campanula persifolica (stor blåklocka)
Klockmalva (Abutilon)
Riddarsporre Sir Galahad
Trumpetblomma Blue Wonder (salpiglossis)
Androsace Villosa Kuddviva
Palettblad, Wizard velvet
Dvärgriddarsporre

Nu ska mamma och Pytten och jag mysa en stund framför teven med en film. Njut, ser ni att ljuset kommer tillbaka? Jag vill ut i skogen och lyssna på tystnaden. Kram!