lördag 30 juli 2011

Här var det länge sedan det hände något..


Det har hänt mycket sedan jag sist skrev, vet inte ens om någon läser här inne längre heller.. Men jag plitar ned någonting i alla fall, kanske bara för min egen skull, vad vet jag. Jag har gått ned 45 kilo i vikt nu sedan operationen. Härligt! Jag har blivit av med 1,5 kg på magen i ren lös hud och ytterligare en operation ska göras för att få bort allt det andra lösa kring magen och rygg. En cirkumferent bukplastik alltså, runt hela kroppen. Aj!
En livmoder fattigare är jag också men då den gamla inte skulle göra några mer arbeten och dessutom hade två vidhängande stora myom (muskelknutor) var det lika bra säga ajöss med den!

Vi har hunnit med lite semester, ordna assistans på Plorps skoltid, försöka hitta en ny assistent för all tid kan vi inte fylla upp själva här hemma. Varit i Stockholm, träffat en nätvän jag känt i snart elva-tolv år men aldrig sett IRL, sett Öland från sin regnigaste sida och äntligen sett mina två bästa vänner för första gången sedan viktnedgången och Madonnakonserten för två år sedan. Det var underbart!
Mindre underbart var att i onsdags morse sjönk Plorp ihop i fåtöljen, gick in i medvetslöshet och började sedan krampa. Genomgång av hans historia och beteendeproblematik visar på att han haft epilepsi under en längre period men inte med kramper. Nu ska han medicineras och vi lära oss att leva med den sjukdomen med. Säg en diagnos och vi har den.. typ. :) Funderar fortfarande på att trycka upp overaller till familjen med trycket: Sponsrad av VLL.. (Västerbottens Läns Landsting).
Maken tycker det är en fånig idé. Jag tycker den är lysande. Jag ska försöka fortsätta hitta den slingriga väg någon större kraft än mig tycker att jag ska gå, det är ett evigt arbete men någon ska göra det och det blev visst jag. Lillebror växer och frodas, Storebror funderar på att flytta hemifrån och jag står mitt i och funderar: Var det här livet?

Och det var det visst..