lördag 29 december 2007

Okej, nu tycker jag att det räcker!

Visst kan man få sätta ned fötterna och stampa lite, säga åt livet att man tycker det är nog och att man hädanefter bör få utrymme för bättre och större stordåd? Visst borde man?

Sonen har haft två ms-skov på mindre än tre månader, själv har man haft streptokocker och halsböld och allt och hans faster, maken likaså. Nu ligger maken i streppar igen, sonen som just börjat med bromsmediciner (betainterferoner) har superont i halsen så det blir halsprov idag på barnkliniken kan jag tänka mig.
Assistenten ska sluta pga att hennes studier kommer att ta mycket tid i vår, och kommunen har ännu inte satt in en annons ang tjänsten. Den skulle vara inne 22/12 och har än i dag inte synts till.
Tjafs och tjarv allmänt, konflikter och släkt som blivit tokiga (mer än vanligt, blir folk konstiga när dom blir äldre?) så nej, just nu vill jag ha ett nytt liv. Det är bara för mycket.

Om jag bara hittade sladden till kameran skulle ni få se min underbart vackra julgran. Klädd i vitt och silver mot oblekta linnegardiner. En lisa för en trött själ. Så tyvärr, långt mellan inläggen och inga bilder. Jag beklagar! :-D

1 kommentar:

Ulrica sa...

OJ ullet
det är mycket runt dig nu

ville bara skicka en stor kram och en fång rosor för att du orkar kämpa trots att det inte alltid går din väg och hoppas 2008 blir ett friskare år för er och ett lungt år utan onödiga överaskningar.

krama om dina killar och krya på er hela högen

massa kramar
Ulrica