tisdag 12 maj 2009

Pionsjuka!


Candy Stripe

Sitter och funderar på att beställa pioner från USA. Det är några som ska gå ihop och köpa pioner från USA och jag tänkte haka på. Inte helt gratis men wow vilka pelargoner det finns att få tag på där!Spiffy
En av pionerna kostade endast, ja, endast $340.00! Det är så man svimmar men är man biten så är man.

White frost

Pionerna med sina köttiga, runda knoppar får dessa enorma blommor, det är knappt man kan tro det även om man ser det med sina egna ögon.


Solange

Jag är svag för de dubbla, fluffiga sorterna, mycket blomma för slanten om vi säger så. Sen är bladverket fin utfyllnad i rabatten.


Reine de Luxe

Här har ni länken till shopen:
A&D Nursery
(Bilderna är från deras hemsida)

4 kommentarer:

Hallongränd 4! sa...

Tack för tipset. Är man pionoman, så är man...
Kram!

Anonym sa...

O vilka fina! Jag blir lite avundsjuk på folk som har ett sånt där brinnande intresse (tror jag har skrivit det förrut).

Dammråttan, om inte kan kommentera idag (blir så ibland).

Ann sa...

Underbara! Tack för tipset!

Lina sa...

Grymt fina! Jag har ett tips om du beställer från USA och de inte skickar till Sverige/tar emot svenska betalningar! :)

Jag använder alltid gratisservicen från viadress.com när jag handlar från USA eftersom att de ger dig en gratis virtuell adress i USA, så du kan handla från alla USAs försäljare och även USAs eBay, sedan kan Viadress vidarebefodra dina paket hem till dig.

Man kan registrera sig gratis på http://viadress.com , man får ett email med sin amerikanska adress direkt. Du kan även låta viadress köpa dina produkter åt dig utan någon provisionsavgift om försäljaren inte tar internationella kreditkort. Det är verkligen användbart! Spana in det: http://www.viadress.com