fredag 18 december 2009

Supersura Sunk-Subban här!

Anmäler mig till tjänstgöring! Lärde mig den hårda vägen igår att jag inte kan äta ostkrokar som jag gjorde förr. *noterar till selfet* Jag har sällan varit så dålig utan att ha magsjuka vill jag lova. GBP-opererade, ni ska inte äta tre nävar ostkrokar, nöj er med maximalt en näve. Svimfärdig, skakig i benen och kraftigt illamående gick jag till sängs och bäddade för en orolig natt. Vilket är suveränt bra eftersom jag bara ska vara uppe hela dagen idag och följa Storson på sjukhuset och handla julklappar och fara kring som ett torrt skinn hela dagen. Dagen började kl 4.31 *piiip* när jag vaknade och insåg att jag inte kunde sova längre. Nog för att jag var trött men jag vet att senast kl 6 ska jag upp och hoppa så jag låg kvar i den gosiga sängen med en fyraåring klättrande över mig. Varmt och härlig, för att inte tala om knotigt och benigt.

Steg upp kl 6 och tog upp en yrvaken liten Plorp. Han är inte så liten längre inser jag när jag ser honom, han har lagt på sig lite hull nu, bra, men han är så stark! Ingen liten plutt där inte!
Upp och klä, muta med pepparkaka och massor med pussar och kramar fick mamma. *myser inombords* Ut i kylan och vinka adjö, tvärpinka hunden längs grannens tomtkant (förlåt farbror Arne!) och in igen. Upp på övervåningen och väcka de sjusovande två i dubbelsängen och lägga sig ned under täcket för att se morgonteve en stund innan det var dags att äta frukost.
Ställde mig vid bordet för att tvärögna (kika snabbt igenom någonting på norrländska) igenom en tidning och då surnar han jag delar tidning med ihop och börjar duka upp frukosten inuti min tidning! Jamen hallå!!
Supersura sunk-Subban vaknade genast till liv, hon är lättväckt nu för tiden! Sedan retade samma inneboende mig hela frukosten så mitt ph-värde nu är högt över det normala, saltsyrenivå ungefär. Sedan tänkte jag slå in lite julklappar som ska levereras idag medan maken och fyraåringen klädde på sig för jag skulle skjutsa dem till dagis och jobb, och då körde det ihop sig!
Maken skulle ha smakråd, fyraåringen frågade hela tiden:
- Vaddå?
På alla uppmaningar om att ta på sig kläderna. Därför ser han ut som ett ihopkok av en både färgblind och mönsterblind person, det är blårandigt på överdelen, byxorna bruna med dinosauriemönster i senapsgult och med röd/svart-randiga sockar. Tjusigt! Mycket tjusigt. Eller då inte.
Skjutsa och sedan krypa upp i soffan för att skriva det här och nu ska Supersura Sunk-Subban ta sin subbkropp och förflytta den till en spegel, klä sig och kladda lite mascara på fransarna, slå in sista paketet och sedan förflytta sin och Storsonens lekamnar till Umeå Universitetssjukhus och om Sur-Subban har tur, ja, då får hon krama bebis idag. Träffar ni supersura Sunk-Subban idag, var snäll med henne, hon behöver det!

5 kommentarer:

Maria sa...

En cyberkram till Supersura Sunk-Subban. Vi får hitta din tank där du kan bli dig själv igen :)

Anonym sa...

Kör försiktigt nu Sunkan! :)
F'resten, en kompis pekade mig mot den här artikeln & jag tänkte genast på dig - http://www.gizmag.com/ccsvi-multiple-sclerosis-ms-cure-zamboni/13447/

:)

Åsda G sa...

Synd att jag inte stötte på super sunk-subban idag. För då har det blivit super glada blomstrande-bruden =). Hoppas det gick bra i Umeå.

Ulrika sa...

Hoppas fredagen blev hyfsad trots allt, och att lördagen blev rejält mycket bättre!
Kram!!

Jennie sa...

Häpp!! Får jag lägga till din blogg i länklistan på min? (Jag ser att du har min ;-))