fredag 22 januari 2010

Och jag gillar inte ens Mona Sahlin..


Världens debatt har ju blossat upp, om den röda lilla väskan som står bredvid Monas ben. Debatten handlar om huruvida det är rätt som partiledare för ett socialistiskt parti att ha en handväska för 6 000 kronor. Detta retar mig faktiskt. Bry-faktorn för Monas väskor och vad de kostar känns för mig som mycket låg. Mycket låg. Liksom, vad har jag med det att göra? 6 000 kronor är inte värst i världen för en väska om man tror på modebloggarna, det kan ju vara en gåva och ärligt talat, är det inte vad hon säger som spelar roll mer än vad hon äger? Göran Perssons skor var det ingen som lade märke till? Köpte han på COOP-forum eller gick han rent av i märkesbutiker och köpte ECCO eller andra märkesdojjor för män? Jag vet inte och jag bryr mig inte heller. Vem har kollat in Ohlys klocka? Vad är det för märke och vad skulle den kosta?
Är det för att Mona, gud förbjude, är kvinna och den dubbla skammen ska påföras? Jag vet inte men har man inte mer att kritisera henne för än en väska, ja, då kan man låta bli. Och jag gillar inte ens Mona Sahlin men här tycker jag rent synd om henne, för en väskas skull.

3 kommentarer:

Hallongränd 4! sa...

Håller med dig!
Kram!

Anonym sa...

Gillar inte heller Moan (!), men måste tillstå att det är vansinnigt korkat att flasha en halv månadslön på ett partiledarporträtt sådär. Känns inte riktigt politiskt (!) korrekt för ledaren för arbetarepartiet...

Och gubbarna har ju inte kavlat upp ärmarna & ställt klocka & skor i förgrunden direkt.

Åsa sa...

Behöver väl inte sägga min åskikt gällande Mona? Tack Ulrika för en trevlig kväll i går under middagen före hockeyn. Å du killorna såg jag hade rasat, duktig är du.