söndag 22 november 2009

En slö dag idag

Fast egentligen har jag inte varit så slö, jag har använt upp alla granruskor och gjort adventsfint på räcket kring altanen och farstun och plockat in en disk i maskinen, men förutom det har jag mest bara funnits och inte gjort så många knop.
Ikväll lagar maken maten, nu har jag ca en vecka kvar av purekosten och får sedan börja äta vanlig mat med några få restriktioner som sparris, ananas och annan trådig och svårsmält mat. Ska bli kul att se hur jag reagerar på ex pasta, en del dumpar rätt kraftigt på just pasta. Däremot smakar inte mat som den gjorde förr. Jag äter pyttelitet och blir nästan i paltkoma av 2 dl mat men ingen direkt mättnad som förr utan det blir bara fullt. Jag är inte hungrig på samma vis heller, mat har fått en helt annan innebörd för mig, direkt överlevnad. Det är inte njutning på samma vis för jag upplever inte samma smakupplevelser. En sorg på ett vis men samtidigt bra för på det sätt jag ätit tidigare har bevisligen inte fungerat. Nu är det dags för en ny strategi och en ny inriktning. Har sjunkit ihop rejält och över tio kilo har försvunnit på dessa veckor och jag mår faktiskt bra!

5 kommentarer:

-ME- sa...

Vad himla skönt att det funkar som det ska so far och grattis till en strålande viktminskning! Och vilken underbar bild...

Åsa G sa...

Heja Ulrika!! Jag kommer väl inte att sägaa hej till dig nästa gång på byn men det är inte föra att jag vill vara högfärdig utan det är väl för att jag inte kommer att känna igen dig. Men då får du skrika på mig!

Monica sa...

Vad underbart att det funker bra för dig efter op.
Det är jätteintressant att höra vad du får äta och så. Jag förstår att du blir proppmätt fort.
Får man kanske se före och efter kort på dig om vi har tur??

Ulrika sa...

Å vad kul att höra att det går så pass bra!! Hör av dej när du orkar ses!

Dammråttan sa...

Skönt att det fungerar. Hur mår du av det hela då? Får man energi av så lite mat? Eller kommer energin av att vikten försvinner?