lördag 14 november 2009

Jag har provmålat i sovrummet.

Hittade en nyans jag trodde och tror stenhårt på, plommon! Alcros plommon eller thai ska bli vår nya väggfärg i sovrummet. Jag vill ha ett ljust bokgolv med två vita panelväggar och två väggar i plommon. Sedan vitt tak i furuhelvetet och ny säng. Klädd i vitt, vitt och vitt. Jag hade tänkt beställa en bit heltäckningsmatta med kantning istället för matta och sedan ha svarta och bruna detaljer i sovrummet i form av teve, skåp och gardinstänger. Har några målningar på lut inuti huvudet som gärna ska få hänga därinne med. Sämre än i nuläget kan det inte bli.

5 kommentarer:

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Det låter som om det blir jättefint. Furuhelvete, dagens bästa ord. Jag har det i taken, halvpanel och trappen. Dessutom 80-talsbrunt runt alla fönster och dörrar. Önskar mig vit färg och en uthållig målare i julklapp, fniss.
Må så gott. Kram

Hemma hos Bröderna Bus sa...

ps. Bra gjort det där med operationen. Säkert inte ett lätt beslut men skönt när det väl blir gjort. Håller tummar och tår för att du ska må bra. Har en vän som nyl har gjort samma op. Hon finns som länk hos mig, Edinge.
Kram igen till dig.

-ME- sa...

Skulle inte du bara ligga i soffan och ta det lite lugnt ett tag? Var rädd om dig!

Ulrika sa...

Låter som om inredningsdjävulen har flugit i dej (igen!) hjärtat!
Ta inte i för mycket nu, även om du vill. Men det låter som att det kommer att bli superfint! Sköt om dej!

Ulrika sa...

Ja,det är inte lätt med valmöjligheter... Det känns så mycket viktigare nuförtiden också, på VÅR tid fick man ju jobb ändå, även om man slutade efter nian...
Kram!!