måndag 7 juli 2008

Fynd, fynd, fynd...

Jag shoppar mig tokig just nu, men eftersom jag redan är utom och bortom all räddning sedan tidigare gör nog en tillfällig galenskap.

11 par sockar till Plorp
3 par kallingar till storebror
4 par brallor till Pytten
2 par trosor till mig
1 skjorta till mig
1 byxa till mig (linnecaprisar, hur snygga som helst!)
1 klänning till mig (kommer från Zizzi.dk)
4 t-shirts till Pytten
1 titanklocka till maken
1 par promenadskor ECCO till mig (vet nån hur länge jag behövt BRA skor och inte haft det, jag säger ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRR! Varför är det så svårt att handla åt sig själv?)
2 par örhängen
1 halsband från pearls for girls
samt en deo.

Hur mkt? Ja, om vi räknar bort klockan hamnar vi kring 2000 kronor, helt överkomligt känns det som. :) Ullared? Nej, inte alls, bara en Ullet på rean. *flinar stort* Ska avslöja min hemlighet senare men nu säger vi: Puss och Kram, slå en gam! *stoppar på mig plånboken och åker ut till stan igen, blinkar* (Man kan få shoppa loss när man sällan köper kläder och grejor till sig själv och passa på när det är rea och man har tre barn med sex års mellanrum mellan varje varav Plorp slitit ut sina kläder för han växte så litet att varje storlek var i princip helt utsliten och inte något för andra att ärva, ville bara nämna det för vän av ordning ;-)

3 kommentarer:

Julia sa...

JAG är åtminstone stolt över dig! Mer shopping åt folket!
Tyvärr blir det ingen reashopping för mig, jag har redan bränt varenda krona på danshelgen i Mullsjö... Men det är väldigt trevligt att glädjas åt dina fynd!
Kram!

Dammråttan sa...

WOW!!! Vilka fynd!! Jag har faktiskt shoppat så lite att jag längtat mig till ett shoppingcentrum (inte vårt lilla då) men det har inte blivit av. Har bränt lite pengar på möbler i stället och lite annat såna där "måsten" när man ändå kommit till IKEA. Annars shoppar jag ju oftst bara på nätet, har så svårt att få till det när jag gåri affärer. Jag har också helt otroligt svårt att shoppa till mig själv, brukar alltid sluta med att jag kommer hem med något till barnen om jag ens köper nåt.

L8 sa...

Det där måste definitivt anses vara en medfödd talang, va?! Inte kan väl vem som helst lära sig hur man brutal-sniken-shoppar?
Har du några handfasta tips till en fattiglapp?