torsdag 10 juli 2008

Jag är liiiiite gratis tror jag..

Saken är den att strax innan jul fick jag frispel och plockade bort en massa lösa kablar och sladdar som låg i vardagsrummet och skräpade. Jag tyckte att jag hade bra koll på var jag la dom och det hade jag, i alla fall utom ett, kortläsaren.

Där jag lade den finns den inte mer än sex månader efteråt och maken är allt annat än glad på mig. Inte ens kortläsaren på jobbet finns kvar och den är åtminstone inte mitt fel, eller jo, det är det nog för jag är ju som sagt var orsak till allt ont i världen enligt tidigare utsago.
Vi letar och vi letar men inte går den att hitta, det är därför ni inte får dom utlovade bilderna. Jag tycker i och för sig att maken kan skylla sig lite själv då han inte plockar bort efter sig. Hur ska jag ha minne kvar för att hålla koll på hans saker, kan då jag tycka. Tycker väldigt mycket så ja.

Därför, om ni är intresserade av en medelålders rund halvtant med rufsigt hår, mycket tänder och stora ögon, kan ni nu få mig till rabatterat pris, endast gratis och en kortläsare emellan! Ett pangerbjudande, inte sant! Ler med stor mun och glada ögon och väntar med spänning på min nya ägare!!

1 kommentar:

Hosanna sa...

Jag tyckte att vi kunde slå till nu när det är rea och allt men maken sa nej. Det räcker visst med en sådan i familjen...