fredag 12 december 2008

Två timmar på stan-migrän.

Inte är man i bästa skick inte när två timmars julklappshandlande, ett luciafirande på morgonen i lugn och ro, orsakar nackvärk, migränliknande huvudvärk, illamående och allmänt fy och blä..Kom hem till en sprudlande glad *not* tonåring som börjar hitta sitt gamla jag igen när han är arg, sur och tonårig. I säng en liten stund och upp och hoppa, stoppa in revbenen i ugnen, gå ut med hunderiet, se Mamma Mia och inväntar nu Plorp m ass. samt make från Konsum där han är och handlar från handlingslistan på sin I-Phone e-mail.

Imorse tänkte jag, piece of cake att handla alla julklappar nu, herregud, det är ju inte till ett menageri direkt. Men nu får jag åka in i veckan också för de sista klapparna. Men det ska väl gå det med. Hoppas på en lugn helg men i morgon är det julbord. Ja, ja, julen tar slut den också någon gång. Kram!!

6 kommentarer:

-ME- sa...

Huga luga, det är inte skoj att gå en fredag och bökas med andra! Hoppas helgen bjuder på NÅN form av vila. Här brukar det iofs vara tvärtom, och jag är ju en sån som längtar efter måndagen då alla far iväg åt sitt håll och jag får behålla tystnaden för mig själv. Misstänker att du är samma sort...

Mamma Melissa sa...

Nej, det var kanske lite väl att ta i med att ordna allt på en gång... hade alla affärerna varit öppna för en familj i taget, ja, då hade klapparna inte varit några problem...då ser man ju vad som finns på hyllorna...

Grindelunda sa...

En skön Lucia önskar jag Dig. Jag ska pallra mig upp i ottan och lussa för maken har jag tänkt...nu i alla fall, får se hur det blir i morgon bitti.
Har inte bestämt mig om jag ska köra ckockvarianten med blinkande pannlampa eller den mer sofistikerade stilen med ljus som traditionen säger. Tja, den som lever får se.

Sköt om Dig!
Kram Gunilla

Starfish sa...

Hehe, får du maila köplistorna till maken numera;)? Hoppas nni fick en fin Lucia!

Julia sa...

Hej där vännen!
Jag älskar ju allt som hör julen till _utom_ att trängas med alla hysteriska, trötta, stressade, ilskna människor... Hade ambitionen att vara färdig med alla mina klappar för flera veckor sedan, men det sket sig både högt och lågt, så nu får jag fara runt som en vettvilling den 23 istället... Ja ja, det går nog det med, men jag lider med dig som var tvungen att ge dig ut när du var så risig... Kunde folk inte ha den goda smaken att låta bli att shoppa när du för en gångs skull fick chansen att göra en vända på stan? De möjligheterna växer ju inte tätt menar jag. Säger som -ME- och hoppas att du har fått några andningshål i helgen! Stor kram!

Birgitta sa...

Hoppas att du vart av med huvudvärken och att det smakade bra med julbord.
Kram Björklyan