torsdag 21 februari 2008

Mer bilder att längta till..


China Doll heter den översta om jag inte minns fel, den undre är Zena en underbar pelargon som tyvärr gått bort under vintern.
Jag försöker att inte ha dåligt samvete för dom pellar som gått hädan under vintern som varit. Vi har ju mest flängt land och rike runt sjukhusen här i regionen med den MS-Multipel Skleros som upptäckts hos en av oss i familjen. En aggressiv form av MS där vi haft fyra skov inom loppet av tre månader och en vecka.
Därför försöker jag vara förlåtande mot mig själv och inte må dåligt över att några dött, även om Zena här är en stor deprimerande saknad, då jag verkligen fick göra allt för att komma över henne förra sommaren. :-D Ja, ni ser, man är inte klok när det kommer till saker man tycker om.

Beställningar är gjorda på nya sticklingar och om det kommer upp här hemma förnekar jag allt, så ni har ingenting för att ni ringer och skvallrar på mig. ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Vackra pelagoner!
Jag beundrar människor med gröna fingrar. Mitt tålamod är alldeles för kort, så varför odla dom själv när det finns att köpa på handelsträdgården :D
Men jag måste ju medge att dina pelargoner är mycket vackrare än de som finns att köpa.
Hoppas att du mår lite bättre idag.
Kram
Cathis

Ullet sa...

Mår mycket bättre tack! *ler* Gröna fingrar är bara jord under naglarna. *Skrattar* Pelargoner är sååå mycket mer än dom man köper fyra för en hundring, det är vad vi i Pelargonsällskapet vill visa, för det är en tålig blomma, en som är vacker o mkt variationsrik.

Anonym sa...

Tjena snygging!
Så trevligt att se att du kommit upp till ytan igen; även om det bara är för att dyka ner i pelargonlådorna... ;)

Dom där sötnosarna du skickade till mamsen har tyvärr gått till de sälla jaktmarkerna under vintern också; ändå tror jag att hon pysslat om dom mer än vad hon pysslar om pappa... ;)