torsdag 1 oktober 2009

Om man skulle gifta om sig?

Då skulle jag satsa på lite färg. Kanske en djupt röd färg som framhäver allt det röda i min hy och som får mig att se ut som en alkoholiserad tomte, fattas bara den stora näsan? Eller som får min hy att glänsa rodnande och se helt fantastisk ut, med en ton av blått i? Rött är en svår färg på mig. Mycket svår. Sedan vill man ju gärna ha en klänning som man inte behöver se ut som om man har ryggskott i, det vore ju otrevligt minsann. Jag vill ha en klänning som gör något bra för min kropp, inte tvärtom. Man är ju inte direkt oskuld längre och kritvitt blir inte bra heller, men rött kan väl vara passionerat bra?
Den här blev jag förtjust i, vilket schvung i klänningen och vilka former man får i den. Kanske man borde ta gubben i örat och säga att man minsann behöver ett nytt giftermål om man ska stanna i det här äktenskapet? Några kilo ner och sedan ser man ut som hundra dollar? Man kan förtränga den bistra verkligheten att ens överarmar ser ut som något en flygplanstekniker får våta drömmar om, för när man viftar med armarna rör de sig som flygplansvingar, flaps check, flaps down... *ser gäddhängen fladdra för vinden när man går uppför kyrkgången* Fast blir det någon annan gång, då ska det ske ute i naturen. Då blir det Helly Hansen och raggsockar, en hel drös med filtar och en solnedgång. Eller så skiter vi i det som Alfred sa till Lina och lägger pengarna på nåt nyttigare. Typ räkningar och sånt.

4 kommentarer:

ulrika sa...

Guud vilka tjusiga klänningar!!
måste man gifta (om) sig för att få ha dom??!
Förresten var du urtjusig på ditt vinterbröllop med singlande snöflingor - jag kan se det framför mej när jag vill...!!

Helena sa...

Himla snygga klänningar! Jag är ju inte gift blir det nog inte heller..men jag måste tipsa om en fantastisk fotograf som du kan anlita om ni skulle gifta om er. Jag skulle i alla fall vilja ha honom på mitt bröllop. Jag brukar läsa hans blogg men han har även denna sida med underbara fotografier http://jonaspeterson.com/

Dammråttan sa...

Äsch du kan väl vara så där flådig en annan dag. Halloween låter som en bra dag för dig och rött ;)

Lotta sa...

Jag har en röd vacker brudklänning till övers i sjöjungfrumodelll - du kan ha den om några kilo bara!!
(Nödvändigt att köpa 2 även om bara en behövdes ju!)