fredag 2 oktober 2009

"Tar fram stora anteckningsblocket"

Ibland hittar man rejält intressanta artiklar på nätet. Har botaniserat lite i veckans rubriker och serverar här en klick godbitar, vässa blyerspennorna och ta fram stora anteckningsblocket:

"De har inte sex längre"
Herregud, så intressant! Ett par från en dokusåpa från USA som inte längre har sex. Nåt nytt under solen? Vilka är de? Varför är deras sexliv så intressant? Har de utrustning vi vanliga dödliga inte har? Har de ett sexliv värt att dokumenteras och visas upp i media? Vad är det speciella? Jag vill veta, för det här var onekligen veckans bästa och mest intressanta artikel.

http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1727148/dokusapa-paret-har-inte-sex

Den här är också bra: "Anna Anka ger upp sitt svenska medborgarskap!"
Men notera människor, notera! Egentligen ligger det under min värdighet att ens kommentera Ankans bedrifter och utsvävningar i media, men det här är väl verkligen högvilt! Känner ni inte att ni fått ta del av ngt stort, rejält, något som kan förändra ert liv ordentligt? Jaså? Inte. Konstigt. Mitt liv är då förändrat för evigt, jag kan inte gå omkring som den människa jag tidigare var, utan nu måste jag kontemplera, tänka efter. Gör ändringar. Livet kan inte bli detsamma, jag visste det!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5884810.ab


Nej, jag kan inte längre.. Nu känner jag att jag måste ta det lugnt efter att ha fått så mycket livsomvälvande nyheter serverat för mig.

2 kommentarer:

Mamman på väg sa...

Jag tycker du är mycket mer intressant än alla ankor i världen... och förresten är familjerådgivning ett bra påfund, har jag upptäckt. För egen del alltså. *antyder*

klarabella sa...

Jag tror att det var på Cubus som jag hittade de söta mystofflorna.