onsdag 1 juli 2009

Bloggtorka...

Ja, jag har inte direkt rosat bloggvärlden men det har inte känts som om jag haft något att tillföra heller. Lite är det att man saknar kommentarer ibland, man ser att folk kommer in och läser men inte lämnar ett avtryck och man skriver och skriver och skriver. Det kan kännas lite trist. :)

Nåja, här är det jordgubbar, grädde, fet mage och brännskadad hud som gäller. Nu blir inte hudläkaren glad om jag berättar det så jag berättar inte det. Jag hade som tjugoåring ett malignt lentigo och gick på kontroll i tio års tid, har inte tänkt ha hudcancer mera. Håller mig till t-shirt och skugga stora delar av dagen. Ska gå till doktorn och kolla alla nytillkomna märken på rygg och armar, men jag drar mig. Gå på hudkliniken är ingenting jag uppskattar, när jag tänker hudklinik ser jag mest klamydia och gonorré framför mig, snarare än eksem och hudcancrar. Undrar hur det kunnat bli så att hudklinik blivit klamydiamottagning i mitt huvud? *undrar*

Hunden har blivit ett år och mer rolig att ha att göra med. Han har fått p-sprutan och blivit lugnare, i höst blir det "snipp-snipp" som gäller. :) Hehe, ibland är det bra att man får bestämma själv över saker man annars inte har det endaste att säga till om.
Ms:en är lugn för tillfället, händer inte mycket. En del påverkan pga värmen med pseudoskov och känningar av gamla skov men ingenting nytt. Ingenting nytt är bra nyheter.

Vi åker på semester till Polen, Tyskland i sommar, vilket jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Vad ska man se och vad ska man göra där? Bärnsten och vackra havsstränder vet jag men vad mera? Vad shoppar man i Polen? I Tyskland? Tips och idéer emottages med tacksamhet!

Kram!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Bilsemester i Tyskland! Så härligt! Försök att se till att åka antingen via Romantische Strasse (längs gränsen till forna Östtyskland) eller Weinstrasse (längs Rhen). Kan definitivt rekommendera ett besök på Neu Schwanstein, slottet som stått modell för Disney-slotten... :)

Och testa att käka Zigeunerschnitzel med jämna mellanrum, det är en panerad schnitzel med tomatsås i norr & kotlett med grönsaker i söder - mums i alla varianter! :)

-ME- sa...

Ska ni bila ner? Du åker väl inte bara förbi...?

Jag håller med dig om torka i kommentarerna, det är sååå trist att skriva om ingen visar att h*n noterar det man skrivit. Dagbok skriver jag på papper liksom.

T.Bjurholm sa...

Har hört att glass i Polen är en höjdare! (men vet inte själv...)
I Tyskland har de superfräsha toaletter inne på kioskerna/mackarna längs de stora vägarna. Kostar typ en femma men sen kan man handla för den! Inte som i Sverige med nerklottrade toaletter överallt.
Håller med ninnibeth om att Rom. Strasse är ett måste! Så vackert! Och varför inte Schwarzwald? Ocksp vackert! Passa på att titta på gökur där.
Bremen är förresten en jättesöt alldeles lagom stad om ni vill hålla er i norr.
Trevlig semester!!

Dammråttan sa...

Man kan inte bloggsprudla jämnt, men du saknas! Håller faktiskt med om det där med kommentarer, även om jag är så försynt att jag inte vågar påpeka det själv ;) Funderar ibland på om det vore bättre att inte veta om hur många som varit inne, men jag är alldeles för nyfiken :)

Ann sa...

Urk, ja! Borde också pallra mig iväg till hudläkaren med mina många prickar - som jag inte kollat sedan innan barnen... Men det är alltid vår och nästan sommar när jag kommer på att det är dags att karva bort dem. Kan du påminna i september igen, är du snäll? :) Och så drar jag mig för att jag tror att min braiga doktor gått i pension, och ingen kan ju vara lika bra, eller hur? Fåntratt är vad man är...