fredag 3 juli 2009

En del verkar ha all tid i världen..

Själv hinner man knappast med att hålla sig ren under armarna medan andra verkar ha hur mycket tid som helst. Man kan inte låta bli att imponeras en smula eller?

http://www.bhg.com/videos/m/21895632/decorate-a-chocolate-cottage.htm

Jag brukar roa mig med att surfa på inredningsbloggar när jag sitter uppe på morgonen med Plorp. Han är inte direkt talför på morgonen, vilket i och för sig kan bero på att han inte kan prata, men mest beror det på att han vill se teve. Hamnade här av en slump och det finns massor att titta på men hjälp vilka tips de har ibland!

http://www.bhg.com/homekeeping/cleaning-and-care/linens-and-laundry/4-easy-steps-for-folding-sheets/

Räcker det inte med att jag tvättar lakanen, måste jag lära mig "the lost art of folding bed linen" också? *funderar* Jag är nog ett lost case är jag rädd. :D Eller så har de för mycket tid och jag för litet, jag vet inte.
En hel del roligt att kika på finns det och gillar man amerikanskt upplägg, ja, då är sidan absolut någonting för dig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och som av en händelse gör dom reklam för Pepto Bismol, upset stomach relief... ;)

T.Bjurholm sa...

Jo det är nog så att en del har mer tid än andra... Men vi med mindre tid kan ju alltid låta oss roas av dem som lägger ner så mycket tid på rätt onödiga saker!
Mina dammråttor är beviset på att jag gjort något viktigare av min tid - om det så är att njuta av blommorna eller städa hos Farmor eller något annat

Ann sa...

Ja, herre gud... Är mer på din sida, även om vi visserligen står i tagen att köpa just sånna lakan till barnens loftsängar. Vad är det för fel på nödtorftigt ihopvikt och inchuckat i garderoben? *undrar försynt*