fredag 9 januari 2009

Gör som en vän till mig, frågar er:

Vad vill ni läsa om? Varför läser ni denna blogg? Jag vet att flera läser men inte kommenterar och vill gärna se vilka fler än stammisarna som läser bloggen, vill lära känna er med!

Jag funderade på årets Tema nämligen. Ska jag ha ett sådant? Det skulle ju naturligtvis bli ett jag själv väljer *muhahaha* och det blir förmodligen trädgård (surpriiiiiiise!) och frösådder. Har en hemlig dröm om att göra en lite tokig sak enkom för er men det kräver lite teknik, makens och sonens gemensamma insatser och lite intresse från er sida. Nyfikna? Det borde ni vara.

Annars, vad tycker ni? Hiss, diss, ris, ros, puss och kram eller skjut en gam? Jag tar emot alla åsikter med öppna händer!

6 kommentarer:

Tessan sa...

Hej på dig!

Varför jag läser din blogg (ingen specifik rangordning):

-du skriver intressant
-jag gillar trädgård
-jag vet vem du är IRL (fr. Pelargonsällsk.)
-jag gillar din stil
-du skriver bra (språkligt)
-bloggen är snygg
-du skriver roliga saker
-jag är nyfiken av mig i största allmänhet ;-)

//Tessan fr. sveriges minsta kommun

Anonym sa...

Varför? Tanter United! ;)

Jag trivs ju här, fast dina gröna fingrar äcklar mig... ;D

Mia A sa...

Jag hittade till dig från AFF och tittade in sporadiskt förr men efter att Porr-Ullet gjorde debut (och till min stora sorg verkar ha abdikerat) så började jag också läsa här regelbundet. Jag tittar in mest varje dag.

Jag tycker bäst om de inlägg som är i kåseristil om ditt liv, dina barn, din härliga syn på dig själv och omgivningen men också de mer allvarliga och tunga inläggen om sorger, sjukdomar och bedrövelser.

Jag tycker så mycket om ditt sätt att skriva och beundrar din livsglädje och att du har sådan humor - trots sorgerna i ditt liv.

Trädgårdsinläggen är min minsta favorit - jag är rätt intresserad av trädgård men av helt andra saker än du. Du kommer säkert tycka jag är dömärklig nu, men jag gillar t ex inte pelargoner... *duckar*

Kram och tack för en jättefin blogg och hälsa Porr-Ullet ;)

-ME- sa...

Äsch, jag läser bara för att du råkade hamna i min bloggkoll, skriv vad du vill, jag kommer ändå inte undan.


'flinar brett'

Ann sa...

Svarar väl som de andra: såg dig först på AFF, älskar ditt sätt att formulera dig, du kan vara både vansinnig(t kul) och djupsinnig, jag är totalt trädgårds- och pelargonbetuttad själv med dignande fönsterbänkar med pellisar i konstiga former, jag är trebarnsmamma som känner igen den sidan av det du skriver om, och gillar dina värderingar och din ödmjukhet i stort. Även om det skulle slå om till storhetsvansinne, för det har vi väl alla lite till mans? ;)

Anonym sa...

Hej,
Jag skriver under på Mia A:s kommentar, förutom att jag älskar pelargoner. Tyvärr älskar de inte att bo hos mig. Jag följer tre bloggar: din, Alex Schulmans och Kenzas. Konstig blandning, jag vet.

Kram,
Maria