torsdag 17 april 2008


Pelargonporr... Det hjälps inte, det måste vara pelargonporr varje dag. Dom säger att när man väl är biten av pelargonbacillen blir man sig inte lik efteråt. Jag är benägen att hålla med. Den här skönheten heter PAC Happy Face Mex, min favorit alla kategorier faktiskt. En hängpelargon med otroligt vackra kronblad.


Helena, äggskalspelargon, inte min favorit men jag gillar äggskalspelargoner överhuvudtaget.


Eftersom min dokumentation över vad jag fotar och ibland borde jag också fråga mig varför, är mer än usel kan jag inte berätta vad det här är för någon, men fin är den! Har en hel mapp med UIP, "UnIdentified Pelargoniums". Måste börja föra bok över vad det är jag fotar så jag kan berätta om dom senare. *att lägga på listan för Own improvements*

2 kommentarer:

En häxa på vift sa...

Vackert i blomsterkrukorna minsann. Jag kan inte ha pelargoner, de avlivas långsamt och förmodligen under stora former av lidande. Så även om jag blev biten av pelargonbacillen så blev blommorna aldrig sig lika igen. :)

Lusthuset sa...

Kul att du tittade in hos mig. Välkommen tillbaka när du vill. Visst måste man ha en dosis pelargoner varje dag. Dom drösar omkring överallt nu, men snart hittar de nog sin rätta plats igen. Ha en fortsatt fin vecka.