måndag 31 mars 2008

Här borde jag ha en bild med en överkorsad dödskalle på

men då jag inte vill göra reklam på bloggen, struntar jag i bilden utan istället vädjar jag till ert sunda förnuft!

Alltså, det skjuts för litet och absolut fel folk. Det folk som borde ha ett annat arbete, typ gräva diken i Sahara, är dom som gör reklam. Viss reklam kan vara retande, lite smått underhållande eller rent av mycket underhållande. Annan reklam får en att känna sig både dum, korkad men mest av allt känner man sig dumförklarad. Blå mens är ju en femma, det har dividerats i tid och otid om det och de flesta bindor har reklam som är den enda anledningen till varför jag skulle könsoperera mig, för jag vill inte tas som idiot!
Senast i raden av "lita-på-rosa,tar-bort-lukt-och-fukt-och-får-dej-att-se-ut-som-du-vore-fotomodell"-reklam är den nya reklamen för Woolite tvättmedel.

Där står två spåniga fruntimmer och stirrar storögt på den frälsande MANNEN som kommer till dom för att rädda deras små yllekläder. Genom att använda tyngder (brukar ofta hänga tyngder i våra jeans för att se hur tvättmedlet fungerar, brukar inte ni göra det? *harkel*) och visa på hur dom små korkade tvätterskorna söndertvättat sina tidigare kläder, kan han övertydligt förklara vikten av att använda hans tvättmedel.
Så vackert!
Så fint!
Så... infernaliskt jävla idiotiskt dumförklarande reklam, att man får både apoplektiska anfall, tuggar fradga och slår huvudet i väggen.
TVÅ korkade kvinnor behöver EN man som kan hjälpa dom. Stackarna! Vi är ju så dumma i exakt hela huvudet att vi måste ha nån som förklarar för oss och ser på oss som vi vore helt utan egen förmåga att tänka en vettig tanke.

Nej, skit på er Woolite! Jag ska av ren trots tvätta alla mina ylleplagg i 90°, stoppa in en förpackning Svinto att rulla med och sen skrubba skiten i Klorin! Jag ska aldrig någonsin köpa ert tvättmedel, aldrig!
Gör en jävla reklam där en överförklarande kvinna står och visar tändstift för två dumt gapande karlar, nehej? Inte det, varför inte då då? Passar det inte? Nehej, så dumt av mig att jag inte fattade det. *himlar med ögonen i sina hålor*

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag stulade ditt boktest... ;)

Miriam sa...

Oj, det var ord och inga visor. Jag tvättar med skona jag. Själv. Jag kan själv. Minsann :-)

Kram!

MaatKaRe sa...

Fan vad bra du skriver! På dom jävlarna och piska dom ludna!
I helvete att jag går och köper tvättmedel som jag beöver "hjälp" med att förstå av en snubbe ...
Du det finns en del saker som jag enbart på grund av reklamen helt bojkottar. Ibland blir det helt enkelt bara föööör mycket.

Hannis sa...

Hehe!Ja jädrans va bra=))

-Maria N- sa...

Åh, vad bra! Det där tvättmedlet fick mig att hoppa till också. För att inte tala om mensen. Det är ju inte bara det att den är blå. Den rinner ju annorlunda också. Tur att bindetillverkarna verkar ligga steget före ;)

Förresten länkar jag hit från mig nu. Hoppas det är okej. Säg tll annars, så tar jag bort det.

Anonym sa...

Sent omsider så....kommer jag och applåderar ditt inlägg!! det var ett av de bästa jag någonsinn läst!!!

RC sa...

En man som kan mer om tvättmedel än två kvinnor? Nåt lurt är det! Helt klart! Är de norskor eller är han bög? Frågorna hopar sig. Dessutom undrar jag hur det kommer sig att ingen annan har talat om för oss hur infernaliskt bra just detta tvättmedel är jämfört med alla andra? Är det jag som inte tittat på Plus i tillräcklig mkt? Hmmm...