fredag 28 mars 2008

Vissa borde inte få gå ut!


Var till fjällen över påsken, en påskresa Gud glömde. Han verkar ha ett mycket selektivt minne när det gäller våra resor för även om vi kommer dit och hem helskinnade, lämnar själva resandet i övrigt mycket att önska. (Nytt blogginlägg blir det nog av den resan..) Hann med en influensa under resans gång, 39° feber (andra gången på ett halvår och de två enda gånger jag haft så hög feber i mitt snart fyrtio åriga liv!) och solen sken och barnen var sjuka och.. ja, ni förstår.
Nåja, i övrigt är jag rätt nöjd, jag har gått ned 3,8 kilo och det är jag störtstolt över. Nu blir man ju mer peppad att fortsätta ta tag i övervikten när det går åt rätt håll, så jag tog mig i kragen för att gå på affären och ta en liiiiten kort promenad.
Dagen till ära målade jag fransarna med nya supermascaran och gick på affären. Pratade lite med lillasyster i telefonen och när jag kom hem möts jag av min spegelbild i hallen och stannar stelfrusen! Jag ser inte klok ut!
Svetten hade gjort att mascaran hade runnit nedanför ögonen, på ögonlocken, det var svart mascara precis överallt i mitt ansikte! Så hade jag gått omkring och lett till bekanta och äldre damer, medan jag sett ut som en.. ja, välj själv. Panda är det snällaste jag kom på.

Nåja, jag får väl gå som avskräckande exempel om inte annat.

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Ha, ha!!
Varför fick man inte se ett litet kort på den rinnande mascaran:) Gud så kul det lät.

Anonym sa...

Efter att du tvättat av mascaran hade du säkert gått ner ett hekto till! ;D

Trist att du blev sjuker, men du gick ju iallafall ner på kuppen! ;)

L8 sa...

Allt du gör blir så vackert på något vis!! =)
Varför bor du inte här?
Kramen!

Dammråttan sa...

HAHAHAHA! Du är HEEEELT underbar. Satt här och var deppig, men det går ju inte när man läser här inne!
TACK!