torsdag 15 maj 2008

Jag ska klippa mig!

Jag ska klippa mig. Mamsen och jag fyller 100 år och det vore ju trevligt om dom inte trodde det var min hundraårsdag dom som kommer dit. Har inte haft ork eller lust att färga om håret igen, det är mörkt mahognyrött nu, utan det är en charmig grå rand i utväxten, eller vitt om vi nu ska vara ärliga, och det ska vi väl vara va? Så nu är frågan, vad är snyggast? Jag gillar mitt röda, det känns jag men jag orkar inte färga håret lika ofta som det växer ut en rand på huvudet. Skillnaden mellan färgen på mitt eget musbruna hår och det kraftigt röda är för stor för att vara just charmig. Så nu står valet mellan guldigt och ljusa slingor eller varmt brun med guldiga slingor. Vad tror ni? Gjorde på skoj lite frisyrbilder på Veckorevyns hemsida och den första bilden ser ut så här:

Jag har så där lockigt hår när jag är blond och längden samt mängden finns men ska man se ut som en fjortis igen när man fyller fyrtio? Hm, är jag för tantinriktad nu tycker ni? Ett annat problem med att ha blont hår, stora ögon och stora bröst är att brösten kommer mer i fokus när man är blond än när man är rödhårig, det är min erfarenhet som långtidsblondin. Är mer seriöst intresserad av att bli tagen på allvar än att nån ska stirra på rattarna. :-)


Så här ser jag ut som pageklippt och det fattas bara spetskragen på mig är det Pryd-Ullet i sin prydno. Nej, jag tror inte det va? Eller? Plorp skulle bli så ledsen över att ha en korthårig mamma, han som har en kärleksaffär med mitt hår.


Så här ser jag ut när jag är Cameron Diaz, tyvärr är jag väl inte riktigt lika sexig och snygg dom den donnan men ser ni att jag rent av fick dit bilden så örhängena hänger på rätt plats? Jag är ett geni! *klappar mig själv på ryggen av stolthet* Sååå vad tycks, vilken frisyr ska jag ha och framför allt, vilken färg?

9 kommentarer:

Anne (anjojeli) sa...

Den sista bilden tycker jag passade dig jätte bra, kanske en aning ljusare bara. Jag fick titta på bilderna flera gånger innan jag fattade att den där slinga av lugg var ditt eget, tyckte det var så konstigt att dom tagit med den slingan av lugg i varje bild :)
Du är verkligen underbart vacker.
Kram
Anne

Anonym sa...

Röstar också på Cameron,
dina ögon lyftes fram och du ser.. drop dead beutiful ut!!!
Plorp får gosehår, du får hår att sätta upp i tofs, hår att busa till porrullet, platta till prydullet och när du bara vill vara ullet funkar det med ;-)
/Louise

Anonym sa...

Tycker som dom andra att den sista bilden var bäst, fast inte så mörk. You Go Girl :)
Kram Mimi64

Anonym sa...

Prova här: http://www.instyle.com/instyle/makeover/

Jag tycker du ska satsa på en färg som ligger närmare din egen (fast det mörka passar du verkligen i!) med lite slingor för att liva upp det hela.
Kanske såhär: http://www.instyle.com/instyle/package/general/photos/0,,20051412_20049741_20323258,00.html
:)

En häxa på vift sa...

jag röstar också på cameron-frisyren. Skitsnyggt ju!

Anonym sa...

Jag gillar nr 3, Cameron bäst. Fast har du problem med en mer musgrå utväxt ska du ha en ljusare färg så det inte blir så stor kontrast, annars får du samma problem som idag. Mahogny tycker jag inte nån passar i, sorry! ;-)

Julia sa...

helt klart Cameron, fast med en varmt brun färg med guldiga slingor!!! Jag är också i desperat behov av klippning och slingning, men det är ju så dyrt! Men jag har bestämt mig för att bli sommarfin, så nu jäklar ska det bli av! Tyvärr har jag burr-hår, så här blir det ingen Cameron...
Och i frågan om din nya karriär, istället för sexnoveller skall du skriva tantsnusk, grymma pengar i den lättsmälta pocketbranchen. Sådär, karriären utstakad. Jag förväntar mig royalties för idén!
kram

Grindelunda sa...

Hahahaha....sitter här mitt i natten och skrattar gott åt ditt underbara inlägg. Du är en mästare att kåsera.

Jag gillar Cameron Diaz :) så tredje alternativet blir bra, men jag tror du är bra hur som helst...så de så.

Må så gott!
Kram från Gunilla

Kajsa sa...

Cameron-frisyren är skitläcker! Jag vill också testa, länk tack!!