tisdag 6 maj 2008

Engelsk romantik...

Min önskan för lilla toaletten nere i huset, var en överbelamrad, romantisk, röd-grön toalett med en massa saker att titta på. Resultatet? Ser ut ungefär så här.. (har ni provat ta kort i ett utrymme ungefär 1x1 m och få det att se bra ut? Berätta gärna hur ni gör det bra, för jag klarar det då inte!)
Jag ska ordna till underdelen av toaletten. Nu är där tapet och det är inte särskilt praktiskt ur barnsynpunkt om vi säger så. Sen vill jag ha in lite rött, kanske en mörkt röd boasering el så i underkant?
Hjälp, tavlorna är sneda ser jag ju, kära nån. Jag tycker man ser bättre hur det ser ut hemma om man tar kort, då kommer allt fram när man som jag helst snöar in på detaljer. Ser ni ängeln i spegeln? Henne fick jag av en väninna och hon är såååå söt. *älskar*

3 kommentarer:

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Halloj tjejen!
Tack för kommentar/tips hos mig!
Såå kul att få nya besökare! Har kikat runt lite hos dig, du har en jättemysig blogg!
Kram
nina

Grindelunda sa...

Hej hej!
Ja Storuman bryter dom inte ut så lätt, men Strömsund och Storuman är såta vänner trots allt. Vi är ju grannar :)
Själv bryter jag inte...är för feg, men någon ska ju sköta klacken också.

Att fota i trånga utrymmen är inte det lättaste, så jag kan tyvärr inte komma med några heta tips, men det ser mysigt ut på dass ändå.
Kram från Gilla

Julia sa...

Hej och tack för titten! Du verkar vara en rätt så trevlig prick du med :D
Jag antar att det är helt fel tillfälle att tala om att jag, även om jag drömmer om en karriär som florist, kan ta död på till och med den envisaste lilla kaktus... Så jag beundrar och oar och ahar över dina pelargoner, men skall hålla mig på behörigt avstånd. Och jag tar inte illa upp om du utfärdar besöksförbud mot mig för säkerhets skull.
Välkommen tillbaka till min blogg och hoppas det är okej om jag tittar in här också ibland!
Kram!
Ps. Choklad är alltid gott, ofta och gärna och mycket!