onsdag 21 maj 2008

Vad ger man en som har allt?

Dessa lite skumma figurer snubblade jag över på en inredningssajt jag var inne på. (Ja, idag får ni verkligen vara med mig på högt och lågt) Alltså, man har gjort mjukisdjur av olika mikrober, det fanns svartmögel (!), lunginflammation mfl. Allt i fluffig teddypäls. Den här charmiga lilla saken är fotsvamp,


den här ger man sitt otrevliga ex som snodde mixern när man separerade eller som i mitt fall tog den digitala utetermometern bara för "att det skulle bli rättvist".

För den som har allt kan man med fördel ge Ebola, jag menar, hur många överlever Ebola nu för tiden? Inte många, och inte så många har fått den av ren godhet heller. Hmm.. Det fanns skummare saker men jag har valt att inte visa dom. :-) Stället? Inreda.com. Fanns mycket kul att vila ögonen på där..förutom Ebolan och gonorrén då. ;-)

3 kommentarer:

Ulrica sa...

tycker dom där sakerna är lite skoj trots allt, inte alla men att ge den stakaren som har lunginflamation en mjukis av de som plågar honom är väll lite gulligt. och tänk så lärorikt för barnen att tidigt visa hur gonorre och klamydia ser ut.
kanske nått att ge en nyfödd tänk om det blevr en favorit mjukis och alla frågar 2åringen men vad föreställer den här lilla söta filuren, då Jo de är herr gonorre

;)

Malin Hedén sa...

*skrattar* Jag vill genast veta vart du hittat dessa helsköna mjukisdjur? Jag måste införskaffa mig en hel drös!!!

Kajsa sa...

Det där är presenter som heter duga!!