fredag 9 maj 2008

Orgiedags!


Under Valborgsmässoaftonen fick jag och maken reda på att vi ingår i ett partnerbytarsällskap här i "byn". Spännande må jag säga då jag inte var medveten om hur intressant vårt sexliv är/var och då problemet snarast ligger i att hinna träffas öga mot öga i en ständigt turbulent tillvaro, känns tanken på oss som swingers riktigt lustig.
Vi som knappt har tid att vara för oss själva har tid att hålla på med andra. Lustigt var ordet. Jag kan här dementera alla sådana rykten att dessa överviktiga medelålders flodhästar har ekivoka sexuella utflykter med sina vänner, jag dementerar å det starkaste. (om vi börjar lovar jag att bloggen ska bli den första att föra ut nyheten!)
Nästa orgie vi deltar i (om vi nu varit av intresse att bjuda in till nån orgie eller ens varit intresserade utav en dylik) ska naturligtvis dokumenteras och saluföras till intresserade läsare, jag lovar! ;-)

Dagen idag har däremot varit fylld av uteliv, jag har svettats en massa över att jag var helt superkorkad i höstas och inte rensade bort ogräset i trädgårdslandet. Är huvudet dumt får kroppen lida.
Jag tar det väldigt lugnt för jag orkar inte så mycket. Jag krattar lite, solar mig lite, går en sväng i trädgården. Går in och dricker lite, sitter och vilar en stund och sedan fortsätter jag. Det går inte så fort framåt i mina projekt men jag känner mig nöjd över att jag ens försöker.
Fick en laddning perenner idag från Odla.nu, var ska dom?
Hämtade en massa träd, buskar och perenner i söndags och dom har inte hunnit ned i marken. En granne ska hugga/såga ned en björk och roten ska huggas upp innan jag kan plantera min Prunus Sargentii. *längtar* Nytt inlägg med bilder, ärligt lånade från diverse platser på nätet. ;-)

1 kommentar:

Gårdsromantik sa...

Ja herregud - mycket skall man läsa och höra.
Har folk inte bättre för sig?

Tur att du tar det från den humoristiska sidan.
Man kan ju bara skratta.

Kram Maud