fredag 9 maj 2008

Jag tycker om kommentarer,

alla varianter faktiskt. Från kvinnor, män, barn, rullstolsburna, dom med Volvo, ja, jag kan sträcka mig så långt som att även dom med skinnväst kan få kommentera här i bloggen. ;-)

Jag är nyfiken på er som läser, skriv en rad o säg något, det behöver inte vara samhällsomstörtande utan bara informativt eller kul, snällt eller bara ett hej räcker. Så var inte blyg, skriv en rad, jag bits inte, i alla fall inte så ofta..

5 kommentarer:

Julia sa...

Ja, då får man väl ta och visa vägen för andra läsare då :)
Du har ju visserligen läst lite på min blogg, men jag kan väl skriva lite ändå!
Julia är namnet, blir 29 i sommar, gift sedan fem år och har en dotter på två år och fyra månader. Just nu kämpar vi för att skaffa ett syskon, men det är inte så lätt (pcos) och jag klarar inte hormontillägg. Jag jobbar på ett idrottshus, men rådbråkar min hjärna för att byta karriär. Blommor, böcker och linedance är mina passioner (förutom familjen förstås) och min hemliga dröm är att bli florist. Jag har en storasyster och två katter, bor i radhus men drömmer om ett hus på landet vid en sjö. Jag älskar att laga mat och baka, men maken har kosthållning som en femåring så det blir inte så mycket med skapandet. Jag tycker om att titta på tv-serier och att gå på bio med min man. Jag är värdelös på att komma i tid och om jag bara fick välja en enda sorts godis skulle det vara choklad ;)
Jahapp, det där lät nästan som en kontaktannons, men du har du fått en komprimerad version av en göteborgsbaserad chokladgroda!
kram!

En häxa på vift sa...

hehe..... jag brukar ju kommentera så jag tog inte åt mig. Men jag förstår vad du menar. Man BLIR ju nyfiken när man ser att folk varit inne och läst men inte skriver nåt.

Ulrica sa...

Du glömde skriva att svenska utlänningar fick skriva men så såg jag att andra gjort de så då vågar jag också, men mig vet du ju redan de mesta om, att jag typ är norrläning som gått vilse i frankrike eller nåt sådant, här har vi i alla fall 25grader varmt nu vid halv nio på kvällen och stakars jag vågar knappt sticka ut näsan innan jag blir solbränd så det kan bi en tuff sommar med mycket solskyddsfaktor tur jag ska hem till kalla norr i sommar :)

-Maria N- sa...

Hejsan hejsan. Nu finns det pellisar på den nya och i allra högsta grad förvirrade bloggen ;p

cilan sa...

Jag har ägt en skinnväst. Nej, TVÅ! Allt annat har jag ju redan bluddrat ur mig i bloggen. Nej inte allt. Men mycket. :)