måndag 19 maj 2008

Nog för att jag gillar hjälp i trädgården men det här är nog för mycket även för mig!

En gång, i tidernas begynnelse, när jag var ung på en sajt nära dej som hette Föräldranätet alias numer Aff, Allt för Föräldrar, kom länken till en suspekt sajt upp. En karl som älskar att klä sig i stringkalsonger och visa upp sig, japp och jajamensan, var det där och han blev en legend på stället. Än i dag talas det om String-Emil därinne, mest och oftast i avskräckande syfte. Nu har jag gett er kvinnor nåt att tänka på va? Ni blev helt plötsligt väldigt tacksamma för era mäns urtvättade kalsonger med resåren på trekvart, deras snarkanden och andra tillkortakommanden? Ni män, tacka mig, ni vet väl var ni skickar era tackkort va? *blinkar* Det finns alltid nåt som är värre... (Tyvärr..)

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Ja hur kommenterar man detta - är det din kära hälft?

Kram Maud

loppran sa...

Jag har aldrig nämnt min granne va...? ;)

Jag berättade f ö om String-Emil för en intet ont anande kompis häromdagen, hon kom blek om nosen och erkände att hon googlat fram hemska bilder dagen efter. Moahaha.

Bodil sa...

Tack för ditt besök och kommentar. Vilken härlig blogg du har. Massor av kuliga saker att läsa och titta på också för den delen. Men den här String-Emil har jag varken sett eller hört talas om. Har jag missat något värdefullt vetande nu????
Kram från Bodil