torsdag 5 juni 2008

Mina tio tecken på att man blivit äldre

1. Från att ha jagat småbarn på fester och sammankomster, jagar man nu sin dementa förälder, det enda som skiljer dessa åt är storleken på deras fötter och kläder, i övrigt är allt sig lika!

2. Man kliar sig på skinkorna och plötsligt hejdar man sig. Vem utav dessa valkar är den ursprungliga skinkan egentligen? Man lyckas inte hitta nåt svar.

3. Ett utökat intresse för pincetter, det finns alltid hårstrån som emigrerat från vissa breddgrader för att bosätta sig lite längre norrut. Inte bra och framförallt, inte snyggt.

4. Ibland kommer man på sig med att tänka orden: Det var bättre förr. Det var det inte, det var bara annorlunda men man är för lat och bekväm för att idas lära sig det nya. Det är bättre att leva i ovisshet än gå omkring och bevisa att man är obildbar.

5. Till sin bestörtning tycker man Björn Gustafsson är skitsöt och pluttig tills man inser att man kunde vara hans mamma! Nästan, om man börjat tidigt vill säga. Gumsjuk var ordet!

Nu kommer Plorp, be back soon!

1 kommentar:

En häxa på vift sa...

*skrattar*
Du e bara för härlig du!

Värst är väl att man upptäckte att man satt här och nickade instämmande till varenda punkt, ja förutom den om Björn Gustavsson då...men min dotter tycker att han är helsnygg däremot!
Hmm..... och jag som försökt komma undan med att jag fyllt 25år 7 gånger på raken, menar du att det inte håller längre??????