lördag 28 juni 2008

Trettio års vänskap

Jag är priviligerad i massor, jag har två mycket nära vänner sedan trettio år tillbaka, t o m mer än det och det är fantastiskt!

De är nu uppe och hälsar på mig med sina barn, två hundar och en massa gott humör. Lovely! Ibland skrattar vi åt gamla minnen så att vi närapå kissar ned oss, kör av vägen och får barnen att säga åt oss att vara tysta, ibland kramas vi när vi är ledsna. Igår var det festivaldags, Pytten följde med och fick sig en vacker bl delfinballong. Han är lycklig!
Plorpens höft är inte bättre direkt och om den inte förbättrar sig snart måste vi nog in och röntga. *ser inte framemot* Maken drog hem ett jättejobb för företaget och det föranledde lite champagne. Nu ska jag shoppa skor! :)

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så roligt med så gammal och god vänskap.

Hoppas det blir bra med gogubbens höfter.

Kram Maud

Dammråttan sa...

Visst är det fantastiskt med sådan vänskap! Vi träffas faktiskt ett helt gäng från den tiden, några ggr om året. Tre nya har kommit till från de andra tjejernas gymnasietid (så dem har jag "bara" kännt i typ 15 år). 1 gång om året träffas vi en hel helg, på en av tjejernas lantställe. Hon bor utomlands, så det blir bara den gången, men det är så kul. Henne har jag kännt sedan vi plaskade i en vattenpöl tillsammans för 36 år sedan (hujedamej). De är mitt andningshål dessa tjejer - nä just det man skulle ju inte säga tjejer längre, hm, jaja, jag fyller ju inte förrän i september ;)

Grindelunda sa...

Vad kul med besök av "gamla" vänner.
Det var ett tag sedan jag kikade in hos dig, men som vanligt möts jag av de mest fantasiskt underhållande inlägg. Du är så vansinnigt rolig att det är en ren fröjd att läsa :) :) :)

Må så gott nu!
Kramar från Gilla

Cattis sa...

hej där!

Kikade in via en rekommendation från Grindelunda och rara Gilla.

Ser ju onekligen trevligt ut här.
Och... jag ska genast kolla vad jag är för en paj :-)

Ha en bra dag ~ på återseende

Kram
Cattis

Ullet sa...

Höften verkar inte bli bättre, vi måste nog in med honom i morgon. Det inget vidare. :(

De här tjejerna (kvinnorna? *blink*) är en bit av mig, när de åker, då åker en bit av mig med dom.

Tack Gilla! Det värmer verkligen, jag ska bli bättre på att kolla runt själv, man har bara visst mkt tid. :-)