torsdag 30 oktober 2008

Alltså, man får lämna kommentarer

även anonyma och dom behöver inte alltid vara insmickrande snälla utan raka och ärliga! *blinkar* Ser att det är över hundra som kikat in på min hattbild och bara några som kommenterat, tycker ni jag ser gräslig ut, säg det då! *flinar* Det är kul med kommentarer nämligen och jag är glad åt kommunikation jag! Kram!

5 kommentarer:

-ME- sa...

Jag tror inte det där är du. Jag tror att Ullet är kortare, tjockare, äldre och har mer hår. Det är den bild du har gett mig i alla fall. *s*

Ullet sa...

Det är jag iaf! ;)

En häxa på vift sa...

jamen jag lämnade faktiskt kommentar så de så! ;)
Sen har jag också nästan 100 besökare idag men bara en kommentar så vi ligger nog lite lika där då i icke-kommenterade inlägg.*s*
Kram på dig!

Dammråttan sa...

Nä, men jag såg inte hatten Det var ju så mörkt. ;)Tänkte skriva nåt fyndigt om det, men kom inte på nåt. Egentligen tycker jag ju inte att man måste vara fyndig alls. Blir själv glad trots att jag mest får nån kommentar från lilla mamma då och då :)

Ibland hinner man helt enkelt inte kommentera heller, om man ska hinna kolla igenom bloggar man vill, men jag brukar försöka, eftersom jag vet hur tråkigt jag tycker det är att få så lite kommentarer.

Ann sa...

Håller med ME: det där är inte Ullet för mig! Ullet ska vara vitblonderad, liten, rund, vilt studsande med håret i galen frisyr åt alla håll, och flinandes! Och skyll inte på MIG för att jag har fått den bilden i huvudet! :D Kul att se dig, förresten! Älskar hattar, men såg inte riktigt hur den där såg ut. Säkert vansinnigt stilfull!