torsdag 23 oktober 2008

Ge dig själv ett utvik i födelsedagspresent!

(länk till reportaget här:expressen.se)
Brukar din make eller maka har svårt att hitta rätt presenter, är du trött på att få lakan, samma parfym år efter år eller är du bara urled på de pliktskyldiga presenter folk kommer på bara för att?
Då rekommenderar jag dig att ge dig själv ett utvik i present! Jag ska göra det när jag fyller 41 år, det vill säga nästa år. Klart kärringen ska ha ett utvik! Herregud, det är väl den ultimata presenten, va?
I mitt fall lär det inte bli bara ett utvik utan flera sidor om vi ska ha med hela magen, och man får själv klippa och klistra ihop sidorna för att få en helhetsbild, men jag tycker ju att pysselvågen som är just nu också måste få ett utvik att tala om. Kära nån, det är viiiiiktigt att vara smal och vacker, att det inte syns att man åldras och det är bra för respekten att göra lite utvik här och där, det måste det vara för många gör det och tusen miljarders flugor kan inte ha fel, bajs är gott!

Så på med strumpgördeln flickor, lyft rattarna från navelhöjd, nu ska vi vika ut oss, som en _gåva_ till oss själva. Undrar vem som är förd bakom ljuset jag..

4 kommentarer:

Anonym sa...

*ASG*
I mitt fall skulle dom nog vara tvungen att ta hela tidningen i anspråk; eller kanske göra en serie av det? ;)

Annette sa...

Den här möjligheten har man ju verkligen väntat på...
Kram!

Anna sa...

Om du börjar, så du är ja aningen äldre än jag ;) Lovar att följa upp med septembernumret

Mamman på väg sa...

Men det fina med ett utvik är ju att man helt plötsligt blir alldeles vikbar -m a o kan man bli så smal man vill, rentav tvådimensionell blir man ju när jag tänker efter. Tänk vilken slank och behändig liten sak man skulle bli -jag skulle t ex kunna följa med Storebror till skolan och smyglyssna! Väl dold i läxmappen skulle jag vara... :)