onsdag 12 november 2008

Jag döööör, jag dööör!

Kanske dör är lite att ta i men svimmar lite kanske jag gör. I så fall blir det en väldigt snygg svimning naturligtvis men ändå. Fick tips här om Rustas späjsiga pumlor och surfar in på deras hemsida och hittar det här! Förstår ni vad det gör med en julnörd som samlar pumlor med motiv? Fattar ni? Barnen kommer att gå utan kläder, skinkan förskingras och bli till en julgransgirlang och förmodligen få maken vara utan julsnaps också för här ska handlas!
Lite korkad är jag ju, men skyller det på min uppväxt, Tjernobyl, hårfärg, whatever, som lägger ut detta till allmän beskådan men visst är det underbart? Vissa kan jag vara utan, som tåg och sånt (fanns sånt också) samt tennisskon härunder, eller är det en fotbollssko? (Sa den fanatiska anti-sportaren förvirrat)
Hur många förpackningar av varje sort behöver man, jag är mest förälskad i balettskorna, ängeln, svampen, snögubben och öppen spisen jag. Tio förpackningar allt som allt av dessa tre sorters samlingar tillsammans? Blir det bra tror ni? I vilken del av julbudgeten kan jag gömma dem tror ni? Sen lovar jag att nästa tre inlägg i bloggen ska vara pumelfria! Jag lovar. Scoutheder!

1 kommentar:

-ME- sa...

Alltså, dom kostar bara 29:90 styck, det där är som en...medelstor julskinka. Alla pumlor mot skinkan - är det inte ett plättlätt val? :p