tisdag 4 november 2008

Maria N bad mig erkänna något..

Vi såg Simon och Thomas igår, och de var mycket upprörda över att kvinnan i programmet sparat gamla kalendrar. Jag kan berätta fasor långt bortom deras fantasi jag!


(Bild från TV3)

Riktigt så illa som det här är det inte i vårt förråd, inte alls (förresten, bilden kommer en stat i USA där man kan läsa om hoarding, intressant läsning mina vänner) men visst finns där saker som kanske bäst skulle förpassas till tippen vad vet jag. Jag har i alla fall gjort en överenskommelse med min bästa vän att om jag dör före henne finns det vissa saker som hon ska "ta" hand om, nämligen det jag nu ska erkänna.
Jag har sparat nästan alla gamla kollegieblock sedan jag fyllde 18 år! Japp, dom ligger nedpackade i lådor i förrådet, för att där finns det dikter, gamla ofärdiga brev till vänner, kompisar och före detta pojkvänner. En slags livshistoria. Det är klotter, det är sammanräkningar av utgifter kontra inkomster, anteckningar från universitetet m.m.

Så där ja! Men nån halmgris har jag inte. Än....

4 kommentarer:

Hallongränd 4! sa...

Jag är också en hamster. Jag har ännu äldre kalendrar sparade än från 2001. För att inte tala om allt annat som ligger i lådor...
Kram från Annette

Anonym sa...

Jag är inte en fullfjädrad hamster (eller rättare sagt så sätter jag upp lådorna på vinten. Maken muttrar om "max 100 kg/m2", men det är väl pessimistkalkyler?! ;) ), fast jag har en exakt likadan halmgris som dom eldade upp i programmet... ;)

Dammråttan sa...

Jag var sån tidigare. För litet hem och för många barn gjorde viss nödvändighet i att tömma en del - men det skär i mig - jag har en halmgris, men den har jag inte köpt själv..

-Maria N- sa...

Wow! Fast jag vinner ändå med min halmgris. Och halmhönan. *asg*