torsdag 6 november 2008

Köpte en vaxduksmapp på loppis

för länge sedan med en massa mönster och beskrivningar på julsaker, sockar, mössor etc, utklippta ur tidningar och ihopsydda. Nu vet jag inte vad jag ska göra med dem. Ska jag spara i högen med mönster jag readn har och hoppas på a) antikvitetsvärde (många av dem är från 70-talet b) att jag kommer att använda dem någon gång. Vad tror ni? Det är en försvarlig lunta med mönster från ex. Allers, Saxons, Året Runt mm. Kan det tänkas ha något värde? Vaxduksmappen ingår inte. ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Om du vill kan vi byta!

Jag har en liknande samling som finns i en blå tidskriftssamlare av plast. Många gånger har jag konstaterat att det finns väsentligare saker här i livet än att nyttja dessa gamla mönster...........Om jag någon gång får handarbetslust (och framför allt tid till det) tänker jag fortsätta virka stjärnor till ett överkast (som förmodligen ingen av barnen i alla fall vill ha).

Men det är så behändigt och framförallt roligt att NUUUUUUUU har jag gjort EN stjärna till - det saknas BARA 94 stycken.......

Ha´ det gott!

Häxann

Anonym sa...

Eftersom jag är en hamster är det lika bra att jag inte svarar! ;)

Du är utmanad hos mig!
http://ninnibeth.wordpress.com/2008/11/07/reseutmaning/

messan sa...

Jättefin och inspirerande blogg! Har läst om din sons ms, blir så ledsen.

Ullet sa...

Häxann! Jag har massor med mönster på både det ena o det andra, ska försöka, säger bara försöka, fixa ett foto på det hela så får du se. :) Ninnbeth, jag återkommer till utmaningen, jag är inte sen att ta efter. ;) Messan, tack så mycket!

Kram Ullet

Grindelunda sa...

Så sant, så sant.
Några andra ord: Ett liv utan sorg är som en målning uan skuggor.

Ha en skön helg!
Kram Gunilla